TV

Op televisie speelde Bas in heel veel verschillende series. Zo speelde hij geruime tijd in de jeugdserie 'Spangas'. Ook in 'Lijn 32', 'Van God los', 'Caps Club', 'Tien torens diep', 'Flikken Maastricht', 'Moordvrouw', 'Flikken Rotterdam' en 'Heer en meester'. kwam hij langs. Onlangs speelde hij in de dramaserie 'Als de dijken breken'. Je zal hem verder gaan zien in nieuwe producties als 'De luizenmoeder' en 'De Zuidas'. In 2013 was Bas te zien in de tv-serie van RTL 4: 'Aaf', dat nu herhaald wordt. Deze zomer speelde Bas een belangrijke gastrol in de soap 'Goede Tijden Slechte Tijden'. In januari van dit jaar (2019) kwam Bas  'even' terug in GTST. 
Bas is verder te zien als Cor van Hout in de dramaserie 'Judas', in de jeugdserie 'Ninja Nanny' als Remko van der Kraay en inmiddels zijn de opnames voor de film, alsmede  de serie 'Baantjer' in volle gang waarin Bas een vaste rol als rechercheur heeft.

Film

Films als 'Scheepsjongens van Bontekoe' en 'De storm' schreef hij al op zijn naam. Bas Keijzer was in 2010 te zien in de film 'De Eetclub' en eind 2011 in 'Bennie Stout'. In 2012 zagen we hem in de bioscoop in 'Nova Zembla' en 'Black Out'. In deze laatste film werd hij voor zijn rol genomineerd voor een Gouden Kalf. Verder werkte hij mee aan de films 'T.I.M.', 'Verzet', ´Lucia de B.','Tonio' en 'Kleine IJstijd'. Ook over de grens laat Bas van zich zien met rollen in de Franse film 'Gangsterdamn', de Amerikaanse productie 'Kill Switch' en de Zweedse televisieserie 'Arne Dahl'.

Toneel

Bas speelde in diverse toneelproducties zoals 'De mensenhater', 'Spoken', 'Camille Claudel' en 'August August August' van de Paardenkathedraal te Utrecht. Ook was hij te zien bij het Nationale Toneel in o.m. 'Parasieten' en 'De kersentuin', in 'De meeuw' van Het Paleis te Antwerpen en in de toneelproductie 'Advocaat van de duivel´ van Bos Theater Producties. Bas was verder lange tijd te zien in de muzikale voorstelling 'War Horse'. Tot eind juli 2017 speelde Bas in de musical 'Ciske de Rat'.
In 2018 heeft Bas meegespeeld in de openluchtvoorstelling 'Welstaat' in Frederiksoord.